در این مقاله می خواهیم راجب تولید محتوا صحبت کنیم که در واقع تولید محتوا در خط قرمز چگونه است و در اصل چه کاربردی دارد و در چه جاهایی استفاده می شود و مواردی که ممکن است برای شما سوال پیش بیاید تا ادامه مطلب با ما همراه باشید.
با گران شدن بسترهای سنتی تبليغات و تغييردر رفتار مشتریان قواعد بازاریابی تغييرکرده است و کسب وکارهای توليدی و خدماتی مجبور به اقتباس جدید ترین گرایش های توليد محتوا هستند. با توجه به نوظهور بودن این حوزه، ابعاد و مؤلفه های آن ناشناخته باقی مانده است. ازاین رو، هدف این پژوهش شناسایی مؤلفه ها و ابعاد اساسی کسب وکارالکترونيکی توليد محتوا به منظور ارائه مدل مفهومی برای درک بهتر آن انجام شده است. پس از مرور ادبيات تحقيق در حوزه مربوطه مدل مفهومی و سؤالات تحقيق تدوین گردید. سپس برای سنجش ابعاد متغيرها پرسشنامه محقق ساخته طراحی و در بين 86 نفر از مدیران فعال شرکت های توليد محتوا توزیع شد. تحليل ها با استفاده از مدلسازی معادلات ساختاری مبتنی بر حداقل مربعات جزئی صورت گرفته است و از نرم افزارهای SPSS و Lisrel برای تحليل داده ها استفاده شد. یافته های به دست آمده حاکی از آن است که عواملی چون عناصر ذاتی در توليد محتوا،عناصررسانه ای در توزیع محتوا وعناصرشکلی محتوا برای موفقيت کسب و کارالکترونيکی توليد محتوا تأثيرگذارهستند.
تولید محتوا چیست:
محتوا در حقيقت نوعی اطلاعات است که با داده برچسب خورده تا پردازشگربتواند مجموعه ها و مدیریت و مستندات خود را سازمان دهی و با قاعده نماید. درست مانند یک سيستم بدین ترتيب محتوا در قالب های مختلفی ارائه می گردد. که عمده ترین آن ها عبارتند از: اخبار، مقالات، عکس ها، گزارش ها، نامه ها، مطالب صوتی، فيلم، تصاویر، مستندات عمومی کسب وکار، مطالب آموزشی، راهنمایی های آموزشی بر خط، طرح ها، برنامه ها و... بسته به نوع محیطی که محتوا در آن بکار گرفته می شود و اهدافی که کاربر دنبال می کند ، ممکن است نوع محتوا متفاوت باشد. بدین ترتيب به محض آنکه اهداف محيط پيرامونی سازماندهی شوند، محتوا نيز در پشت پرده سازماندهی خواهد شد و بنا به نيازها و علائق کاربران شخصی سازی انجام خواهد گرفت. به طورکلی می توان محتواها را به دو نوع تقسيم نمود: محتوای غير ساخت یافته و محتوای ساخت یافته محتوای غيرساخت یافته شامل مستندات، فایل ها، تصاویر، پست الکترونيکی، مطالب ذخيره شده، موجودیت های دیداری و الکترونیکی و رسانه ای است. ازآنجا که محتوای غيرساخت یافته دربرگيرنده ساختار خاص قواعد بخصوصی برای ویژگی های خود نيست لذا ساختار فراداده ای نيز ندارد و از استاندارد بخصوصی نيزبرای پرس وجو و تحليل بهره نمی گيرد در این مقاله کليات تحقيق، بيان مسئله، اهداف و فرضيات تحقيق بيان می شود.
انواع تولید محتوا:
نوشتن، طراحی، ضبط و ساخت هر چيزی که انسانها می توانند درکش کنند و در بستر های مختلف قابل انتشار است برای دستيابی به اهدافی مثل کسب درآمد(مستقيم یا غيرمستقيم)، افزایش فروش، وفادار سازی مشتری و... توليد محتوا برای بازاریابی، برندینگ و فروش استفاده می شود.
تولید محتوا اینستاگرام:
امروزه شبکه های مجازی با تأثیر گذاری متقابل در وجوه مختلف زندگی مجازی و واقعی افراد یکی ازمؤثرترین بازیگران در شکل گیری جریانات اجتماعی هستند . این شبکه ها توانسته اند در جریان سازی های مختلف نقش اساسی ایفا کنند و در عمل به بخشی از زندگی کاربران تبدیل شوند. بنابراین تولید محتوا در این فضا بسیار با اهمیت است زیرا در دنیای امروز کسی موفق به مدیریت این فضا خواهد بود که تولید محتوای بیشتر و جذاب تری داشته باشد.
تاثیرات تولید محتوا:
حال با توجه به موارد مطرح شده برای تولید و توزیع محتوا در کشور ضمن تولید محتوایی جذاب و متکثر ، محتواهای تولید شده به نحو مؤثرتری در اختیار مردم قرار گیرد که با بهره گیری از این مهم به نحوی از آسیب های توزیع محتوای نامناسب در شبکه های اجتماعی کاسته شده و منجر به هدایت حفظ و ارتقای هویت فرهنگی و دینی گردد. مجموعه خط قرمز این امکان را میدهد تا با هزینه مناسب بهترین محتوای یونیک و تاثیر گذار را داشته باشید.
چگونه تولید محتوا کنیم:
فرض کنید وارد اینترنت شده اید و می خواهید یک مقاله کامل به زبان فارسی درباره یک موضوع علمی دانلود کنید، مقاله ای نمی یابید و یا اگرپیدا می کنید فقط خلاصه آن موجود است، می خواهید یک کتاب را به صورت الکترونیکی دریافت کنید کتابی نمی یابید، مقالات موجود هم کفاف نیاز شما را نمی کند، در
عوض با انبوهی از اطلاعات به درد نخور درموتورهای جستجو مواجه می شوید که به کار شما نمی آید. در بسیاری از کشورها خود مردم تولید کنندگان محتوا هستند، به عبارت دیگر ابزار ورود اطلاعات و وب دراختیار آن ها قرار می گیرد و مردم بر اساس سلیقه خود بخشی از اطلاعات را تولید می کنند. به روزبودن اطلاعات یکی دیگراز نکات مهم در تولید محتوا است. به صرف راه اندازی یک وب سایت نباید دل خوش کرد مهم محتوای درون یک وب سایت است نه ظاهر آن. شما با مشکلی به نام کمبود تولید محتوا در اینترنت مواجه هستید. برای درک عملکرد واقعی سیستم مدیریت محتوا، بایسته است که در ابتدای امر تعریف خود را از محتوا بیان کنیم.
تاریخچه تولید محتوا:
نوعی اطلاعات است که با داده برچسب می خورد تا پردازشگر بتواند مجموعه ها و مستندات خود را مدیریت و سازماندهی و با قاعده نماید. درست مانند یک سیستم . بدین ترتیب محتوا در قالب های مختلفی ارائه می گردد که عمده ترین آنها عبارتند از : اخبار ، مقالات ، عکس ها گزارش ها ، نامه ها ، مطاللب صوتی، فیلم ، تصاویر مستندات عمومی ، و....
به عبارت دیگرمحتوای درون وب شامل هر نوع اطلاعاتی است که روی یک سایت نمایش داده شده یا در دسترس قرار می گیرد. این محتوا، هر یک از موارد:
صفحات وب، تصاویر، ویدئو، انیمیشن، مستندات، فایل های PDF و اطلاعات ذخیره شده در بانک اطلاعاتی مورد دسترسی از طریق یک وب سایت را شامل می شود اما به این موارد محدود نخواهد شد. در گذشته، مدیریت این اطلاعات به دانش خاص ومهارت های فنی نیاز داشت. محتوا دراصل هر واحد اطلاعاتی است که به صورت دیجیتال عرضه شده و شامل متن، عکس، گرافیک، فیلم، صوت، سند یا هر
چیز مشابه دیگراست. به عبارت دیگر محتوا واحد اطلاعاتی است که به صورت الکترونیکی قابل مدیریت باشد.
محتوا یا Content هر بسته اطلاعاتی با هر فرمت و قالبی است که بر روی اینترنت منتشر شده باشد و دسترسی به آن نیاز به مقررات ویژه ای نداشته باشد اصولا فلسفه شبکه های اطلاعاتی انتشار و انتقال اطلاعات بر روی شبکه است. بدون اطلاعات و محتوا، شبکه معنا و مفهومی ندارد. ارزش هرشبکه ای به حجم اطلاعات موجود دربستر آن است نه لزوما به تکنولوژی انتقال آنها.
اهداف تولید محتوا:
منظور از محتوا عبارت از دانش سازمان یافته و اندوخته شده ، اصطلاحات ، اطلاعات ، واقعیات ، قوانین و اصول ، روش ها ، مفاهیم ، تعمیم ها ، پدیده ها و مسائل مربوط به یک ماده علمی است . محتوا چیزی است که قرار است آموزش داده شود . محتوا شامل کلیه مطالب ، مفاهیم و اطلاعات مربوط به یک درس
مورد نظر است خواه به عنوان بخشی از متن یک کتاب باشد ، خواه توضیحات ، حواشی و سایر اجزای جانبی آن متن.
نقش مخاطب:
فناوری های تولید و انتقال رسانه، می توانند قالب ها و انواع محتوا را با نوآوری، ترکیب و ... تغییر دهند تا نیازهای جدید برای مخاطبین مختلف را تأمین کنند. مثلاً اینفوگرافیک نوعی رسانه جدید است که محتوای متنی و تصویری و گاهی اوقات، لینک ها و دستورهای HTML را با هم ترکیب کرده و به مخاطب منتقل می کند. گاهی اوقات در خلال همین تغییرات و توسعه ها، ارزش های مهم و بزرگی برای محتوا ایجاد می شود. مثلاً در مقاله هفت فاکتور اساسی در رابط کاربری تجارت الکترونیکی ذکر شده است که برخی انواع محتوا، دارای طول عمر محدود هستند و این مطلب نشان می دهد که تغییر در فناوری، تأثیرات مهمی بر روی محتوا دارد تا حدی که سودمندی محتوای منتقل شده، ممکن است فقط چند ساعت یا چند روز دوام داشته باشد و پس از آن، محتوا کارآمد و سودمند نباشد.
مدیریت محتوا عمدتا از شش جنبه فرعی تشکیل شده است: منابع محتوا، دامنه ی محتوا، بررسی محتوا ، سبک محتوا ، دسترسی به محتوا و آرشیو مطالب و محتوا.
محتوای با کیفیت:
اگر تصمیم به انجام تولید محتوا برای سایت و یا سوشال مدیا گرفتید می توانید از مجموعه خط قرمز بخواهید امیدواریم اطلاعاتی که راجب تولید محتوا در اختیار شما قرار دادیم مفید واقع شده باشد راجب سوالات بیشتر می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید تا در اسرع وقت پاسخ دهی کنند ممنون که تا انتهای مطلب با ما همراه بودید.
مجموعه خط قرمز اولین تولیدکننده کاتالوگ های دیجیتال در ایران می باشد که با بهره گیری از پرسنل خبره و متخصص در حوزه خدمات دیجیتال مارکتینگ با هدف کسب رضایت حداکثری مشتریان بسیار موفق عمل کرده است.